Irina

Muusikko

75 F  /  25 M

"Olen sukkuloinut sujuvasti lapsesta saakka sekä tyttöjen että poikien maailmoissa. Ystäväpiiristä on aina löytynyt kummankin sukupuolen edustajia. Olen kuitenkin aina tykännyt ns. tyttöjen jutuista, leikkinyt barbeilla, laittautunut ja ihaillut vahvoja naisia kuten nuorempana Madonnaa.

Äärimmäisen kykenevä yksinhuoltaja äitini on antanut esimerkin, että osaan ja pystyn. Kaikkea on saanut tehdä ja kokeilla. Voin siis ihan yhtä lailla tarttua esim. porakoneeseen ja laittaa hyllyjä seinään. Ei tartte auttaa -mentaliteetti on minussa vahvasti läsnä. Aiemmin koin jopa aavistuksen loukkaavana sen, jos joku bändistäni tarjoutui vaikkapa nostamaan matkalaukkuni keikkabussiin. Koin, että olen tarpeeksi vahva nostamaan sen itse, olenhan sen itse täyttänytkin. Avun vastaanottaminen on edelleen hankalaa, mutta opettelen sitä kyllä.

Nautin suunnattomasti siitä, että minulla on ihana ja toisiaan kunnioittava, rakastavakin kattaus hyvin erilaisia miehiä ympärilläni keikkabussissa. Bändini seurassa, ihan niin kuin samaa sukupuolta olevien ystävienikin seurassa, saan olla juuri sitä mitä olen ja se on ihanan vapauttavaa. Niissä tilanteissa ei tarvitse miettiä kuka on mies ja kuka nainen, voi vain olla. "

Kuva: Lars Johnson